* Zaterdag 7 februari 2015 Nederlands Dagblad, “Een likeurtje van etrogs” Door: Annemarie Eversdijk
* Zaterdag 24 januari 2015 Elsevier, “Zeldzame blik in Joodse keuken” Door: Bram Hahn
* Vrijdag 23 januari 2015 Het Parool, “Rabarber rabarber” Door: Tom Kellerhuis
* Vrijdag 23 januari 2015 Koken met Karin, “Koosjere Hamvraag” Door: Karin Luiten
* Donderdag 23 januari 2015 NIW, “Een kijkje in de Joodse keuken.” Door: Jaron Beekes
* Donderdag 22 januari 2015 interview BNR Nieuwsradio, 10:30. Presentatie: Paul van Liempt
* Dinsdag 20 januari 2015 BoonAppetite, “Duurste vrucht ter wereld,” Door: Joke Boon
* Zaterdag 11 januari 2012 Telegraaf “Joodse keuken doorgelicht”
* Maandag 29 januari 2012 Volkskrant TV Recensie “Ei” Door: Jean-Pierre Geelen
* Zaterdag 28 januari 2012 Nederlands Dagblad “Speuren in de koosjere keuken”
* Zaterdag 28 januari 2012 BN DeStem (en andere GPD-bladen) “Eieren en druiven onder de loep in koosjere keuken” Door: Leo Bankersen
* Zaterdag 28 januari 2012 NRC Handelsblad “Meid in de gefilte fisj” Door: Yasmina Aboutaleb
* Vrijdag 27 januari 2012 Lunch! NCRV Radio 1. Presentatie: Jurgen van den Berg
* Vrijdag 27 janurai 2012 Trouw “Is dat wel helemaal koosjer?” Door: Hans Nauta
* Vrijdag 27 januari 2012 NIW “De kip of het ei?” Door: Sarah Whitlau
* Donderdag 26 januari 2012 Kunststof, Radio 1. Presentatie: Frénk van der Linden
* Donderdag 26 januari 2012 Koosjer column Ronald Giphart, Volkskrant
* Donderdag 26 januari 2012 interview BNR Nieuwsradio, 10:30. Presentatie: Paul van Liempt
* VPRO Gids #4 “Thora en bio-industrie” Door: Angela van der Hulst.
* Koosjere Wijn, NRC-blog Honger & Dorst, Harold Hamersma